Diëtist

Een diëtiste is een deskundige op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Je ontvangt van mij een voedings- of dieetadvies en samen werken we aan jouw motivatie om je gedrag dat samenhangt met eten te veranderen. Ik ben gespecialiseerd in voeding en psychiatrie, eetstoornissen en voeding en autisme.

decorative image of section background

Wanneer wordt eten een stoornis?


Ben je ontzettend vaak met eten bezig? Of juist helemaal niet? Ben je een groot deel van jouw dag bezig met alles wat met eten te maken heeft? Belemmerd jouw gedrag rondom ‘eten’ het doen van leuke dingen met vrienden en vriendinnen? Is uiteten een drama? Wil je het liefst alles wat je eet op de een of andere manier compenseren? Is je gewicht erg laag in combinatie met allerlei verschijnselen zoals kou, overbeharing, verlies van concentratie etc.? Is de weegschaal jouw ergste vijand? Dan lijkt het erop dat je een probleem met eten hebt.

Tarieven


Hypnotherapie - €150 per sessie (1 á 2 uur per sessie)
Stoppen met roken sessie*
Diëtiek - €65 per uur
Hypnotherapie/Diëtiek gecombineerd consult - €150 per uur
Hypnotische maagband traject**
Energetische therapie - €65 per uur
Chakra koord losmaken - €65 per uur
Acces Bars™ sessie - €65 per sessie

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

De basisverzekering vergoedt 3 uur diëtiek. Aangezien ik geen contracten heb met zorgverzekeraars ontvang je op basis van de ontvangen rekening een vergoeding van 75% van jouw zorgverzekeraar.

* Wil je stoppen met roken? In één sessie maak jij van jezelf een niet-roker. Neem ook hiervoor even contact op voor actuele prijzen. Deze wijkt namelijk af van een reguliere sessie hypnotherapie.

** Ben je geïnteresseerd in afvallen door middel van een hypnotische maagband? Neem dan even contact op voor de actuele prijzen. Een maagband sessie bestaat uit 5 sessies en heeft een vaste prijs.