decorative image of the section

acces bars

Weet je dat er 32 punten op je hoofd zitten die, als ze zachtjes worden aangeraakt, jou de kans bieden moeiteloos en gemakkelijk alles los te laten wat jou op enigerlei manier belemmert? Weet je dat wanneer je alles loslaat wat je belemmert, je kunt openstaan voor alles wat je wilt ontvangen?

Deze punten (de Bars) op je hoofd bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in al jouw levens hebt opgeslagen. In een Bars-sessie kun je maar liefst 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Een Access Bars™ is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Weten of Acces Bars iets voor jou is?

Vraag jezelf dan eens het volgende af… Hoeveel tijd van je leven breng je door met geven in plaats van ontvangen? Is jouw leven niet zoals jij wilt dat het is? Weet dan dat jij alles kunt hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘geven’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel van wat jij nodig hebt in jouw leven te voorschijn kan komen. Een sessie duurt ongeveer 90 minuten.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen. Denk hierbij aan slaapgedrag, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Access Bars™ is jouw buitenkans om alles wat jij los wilt laten ook daadwerkelijk los te laten. Je zult je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kun je hele leven met een overweldigend gemak veranderen in iets groters.
Bron: http://nld.accessconsciousness.eu/