JeMoetNiks®

Welkom bij ACT Coaching, waar de deuren wijd openstaan voor iedereen die klaar is voor een leven vol positieve verandering en persoonlijke groei!

Ik ben hier om je te verwelkomen in een wereld van mogelijkheden, waar jouw welzijn en geluk centraal staan. Met maar liefst 18 jaar ervaring in het helpen van mensen met eetstoornissen en een negatief zelfbeeld, ben ik vastberaden om jou te begeleiden op jouw reis naar een stralende en veerkrachtige versie van jezelf.

Sta je op een kruispunt in je leven? Voel je de drang naar verandering, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, want hier bij ACT Coaching geloven we dat je niets moet, behalve jezelf de kans geven om te groeien en te bloeien!

Met onze bewezen ACT-methode (Acceptance and Commitment Therapy) gaan we samen op avontuur. We omarmen mindfulness, acceptatie en actiegerichte strategieën om jou te helpen omgaan met uitdagingen en obstakels. Het is tijd om je gedachten te omarmen, je gevoelens te accepteren en vervolgens acties te ondernemen die in lijn zijn met jouw diepste waarden en verlangens.

Of je nu droomt van meer zelfvertrouwen, innerlijke rust of een gezonde relatie met voeding, ik sta klaar om je te ondersteunen. Mijn rol is niet alleen om je te begeleiden, maar ook om je te inspireren en aan te moedigen op elk moment van je reis.

Klinkt dit als iets waar jij naar verlangt? Ben je klaar om de sprong te wagen naar een leven vol vervulling en betekenis? Aarzel niet langer en sluit je aan bij de ACT Coaching-community!

Druk op die knop om contact met me op te nemen en ontdek hoe jij kunt beginnen aan jouw reis naar een stralend leven vol welzijn en vreugde! En vergeet niet om ook eens een kijkje te nemen bij onze opwindende ACT Leefstijl Training op https://heidistiegelis.nl/je-moet-niks-act-leefstijl-training/. Want waar wacht je nog op? Jouw toekomst begint hier en nu! 🌟

En als je meteen wilt instappen in ons #JeMoetNiks traject, klik dan hier: Persoonlijke link

Acceptance and commitment therapy (ACT) is een relatief nieuwe vorm van gedragstherapie die aan het eind van de 20ste eeuw is ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Steven C. Hayes. In ACT wordt cliënten geleerd zich te richten op zaken die ze op directe wijze kunnen beïnvloeden, zoals hun eigen gedrag, in plaats van controle proberen te krijgen over ervaringen die niet direct te beïnvloeden zijn, zoals emoties en gedachten (dit wordt experiëntiële vermijding genoemd). Dit impliceert een acceptatiegerichte houding ten opzichte van deze emoties en gedachten. Kern van ACT is de filosofie dat het vechten tegen onvermijdelijke zaken uiteindelijk ten koste gaat van een waardevol leven. Sinds maart 2011 is ACT in de Verenigde Staten officieel erkend als evidence based.

decorative image of the section